top of page

Stallvik

 

Ei flott grend i Ørland kommune. Beliggende langs vakre Stjørnfjorden med kort vei til Råkvåg, Høybakken og Trondheimsfjorden. Grenda har, foruten sine fastboende innbyggere, en stadig økende mengde fritidsboliger, og grunnet sin unike og skjermede beliggenhet er det stadig mer populært å etablere seg her. Kort vei til skoler, butikker og kommunesentrum, og godt utbygde bussruter for både skole og privatfolk.

 

 

 

Bjugn

 

Den lille stedet med det store hjertet! Vi kan vise til det som kanskje er Norges flotteste og mest innovative videregående skole, en stadig økende etablering av små og store selskaper, en flott ishall med flerbruksareal, kort vei til Norges nye kampflybase på Ørlandet, samt vakker natur og et yrende folkeliv!

 

Fosen

 

"Et Norge i miniatyr" sies det om vår flotte region, Fosen! Og det er så sant som det er sagt. Vi kan by på en rekke forskjellige miljøer, fra fiskevær, via flott kulturlandskap og store småsteder, til fjell-landskap i stort monn. Fosens kommuner Osen, Åfjord, Indre Fosen og Ørland gir tilsammen en bilde av det ekte Norge, såvel i form av sin vakre natur som av sitt godlynte og trauste folk. Man kan gjerne ta folk ut av Fosen, men man kan ikke ta Fosen ut av folket!

bottom of page